Hem Produkter Om företaget Kontakt English
 
   

Dalma Food grundades som restauranggrossist 1975. Till en början servade man i första hand restauranger i Stockholm med köttvaror. Idag återfinns kunderna i hela landet och är till största del storköksgrossister och detaljhandelskedjor. Dessutom har produktsortimentet förändrats en hel del genom åren. Dalma Food har en liten men flexibel organisation och står starkt finansiellt. Grundare och ägare är aktivt engagerade i verksamheten.

Produktutbudet omfattar färska och frysta styckningsdetaljer av nöt, kalv, lamm och fläsk. Dessutom erbjuder Dalma Food ett utbud av chark, fågeldetaljer, fiskfiléer, skaldjur och löjrom. Tyngdpunkten har alltid varit kött, både svenskt och importerat. Vi arbetar aktivt med produktutveckling och strävar efter att erbjuda produkter som passar den svenska marknaden. Dessutom kan vi erbjuda ett utbud av sous-vide artiklar. Dalma Food samarbetar nära med många olika producenter vilket garanterar våra kunder god tillgång och bra priser. Samtidigt har vi ett fast sortiment som säkrar kontinuiteten.

Kärnverksamheten är mat, en grundförutsättning för oss alla! Företagets inriktning har alltid varit kvalitet till rätt pris. Bland annat svenskt kött från utvalda slakterier för restauranger. Det importerade köttet vi arbetar med är av högsta kvalitet. Dalma Food importerar nötkött och fågel direkt från Sydamerika utanför EU. Inom EU kommer införseln från många länder, vi låter kvaliteten avgöra. Vi kan erbjuda enskild och specifik produktmärkning. I och med vår ständiga närvaro i marknaden har vi ofta möjligheten att erbjuda varierande klippvaror. Vi vet också att rätt varor och rätt priser också måste kombineras med rätt leveranser varför vi lägger stor vikt på helheten. 


DALMA FOOD AB | FISKHALLSVÄGEN 2 | 12044 ÅRSTA | SWEDEN | TEL: +46-(0)8-818292 | FAX:+46-(0)8-815741 | EMAIL: INFO@DALMAFOOD.SE